BeeCare

Kom meer te weten over ons

BeeCare heeft als missie een online service platform te creëren om de communicatie tussen directie, medewerkers en ouders te vergemakkelijken en gegevens te beheren.

Meer en meer papierwerk neemt de bovenhand, hierdoor gaat er veel tijd verloren om met het kind bezig te zijn. Dit wil BeeCare beperken door de communicatie en de wisselwerking te optimaliseren. Door een gebruiksvriendelijk, betaalbaar en totaalpakket aan te bieden, kunnen we dit verwezenlijken.

kinderdagverblijven

"Why fit in when you where born to stand out?"

- Dr Seuss -

BeeCare is hét totaalpakket voor elk kinderdagverblijf of onthaalouder. Door gebruik te maken van ons platform kan je u richten op dat wat echt belangrijk is binnen het kinderopvang-gebeuren. Namelijk de kinderen.

Het pakket richt zich voornamelijk op eenvoud. De software voorziet de mogelijkheid om meerdere registraties uit te voeren met zo weinig mogelijk acties. Een voorbeeld hiervan is maaltijdregistraties. Je kan met 1 klik alle registraties voor de geselecteerde kindjes uitvoeren voor de hele dag.

Daarnaast kunnen ouders op ieder moment van de dag alle informatie raadplegen. Zo moet men niet wachten tot wanneer zij hun zoon en/of dochter gaan ophalen.

Meer weten wat BeeCare voor jouw kinderdagverblijf kan betekenen? Boek dan nu een demo en wij leggen je alles uit!

Software

Bronnen

Contact

Zander Leënstraat 21,
3665 As


BeeCare is een merknaam van Netshift BV.

Alle rechten voorbehouden.
© 2011 - 2022 Netshift BV.