BeeCare

Kom meer te weten over ons

BeeCare, het verhaal er achter.

Het verhaal van BeeCare begint zo een 10 jaar geleden. Sabrina, ik dus, ging solliciteren voor een job in een kinderdagverblijf als kinderverzorgster. De persoon die toen het sollicitatiegesprek deed was heel positief en vriendelijk. Nadat het gesprek was afgelopen vertelde ik, Sabrina, dat mijn partner, Sammy, nog in de auto zat. Zo zijn we aan de praat geraakt wat hij nu precies deed. Awel, software op maat maken. Hij zat nog alleen in het bedrijf en zijn missie was op dat moment maatwerk leveren aan andere ondernemers.

De man van het kinderdagverblijf, laten we hem Jan noemen, zocht al enige tijd naar een pakket dat volledig aan zijn wensen en aan dat van het kinderdagverblijf voldeed. 
Zo heb ik hun met elkaar in contact gebracht.

Enkele maanden verstreken en KDV-soft kwam tot stand. Tja, het kind moest een naam hebben zeker…

Jan was tevreden van het pakket. Hierdoor vroeg hij steeds meer naar uitbreidingen en aanpassingen in het pakket. Dit om de software nog beter en optimaler te kunnen gebruiken.

Na een 4-tal jaar begonnen we te denken dat het pakket ook voor andere kinderdagverblijven zinvol zou kunnen zijn. En zo is de bal aan het rollen gegaan.
We kozen ervoor om een volledig nieuwe look te creëren. De kleur zwart als basis was niet echt de stijl of kindvriendelijkheid dat we wouden uitstralen. De vereisten voor de nieuwe look moest volwassen zijn. Ook werken volwassenen met het pakket en niet de kinderen, maar er mocht een kinderlijk aspect in voorkomen. De naam BeeCare met ons bijtje werd geboren! FEEST!

Dan moest het platform zelf nog een totale make-over krijgen. De lay-out werd aangepast net als de kleuren. Er werd, en nu nog steeds, veel getest. Maandelijks nieuwe features of aanpassingen aan bestaande features om te optimaliseren. Contacten leggen met kinderdagverblijven om hun bevinden te weten. Zij gaan er namelijk mee werken.

Ons bijtje ‘Bee’ is onze mascotte, de koningin van ons platform. Geloof mij, een naam zoeken voor een platform is niet simpel, er zijn er veel gepasseerd voor we de juiste naam hadden gevonden voor ons platform. Bijtjes zijn nu eenmaal een hechte groep waar er voor elkaar worden gezorgd, ze wonen onder één ‘dak’ en helpen elkaar vooruit. Net datgene wat er in kinderdagverblijven ook gebeurt. Stimuleren in de ontwikkeling, kindjes komen meestal minimaal 3 dagen per week en zitten dan in een groep waar er dezelfde kindjes aanwezig zijn. Al dan niet in een gemengde groep, waar ze ook weer van elkaar leren en elkaar helpen.

Met BeeCare willen we ervoor zorgen dat kinderdagverblijven optimaal kunnen werken door de communicatie en administratie te vereenvoudigen zodat ze meer tijd in het kind kunnen steken, dat is wat telt, toch?

BeeCare is een merknaam van Netshift BV.

Alle rechten voorbehouden.
© 2011 - 2021 Netshift BV.